Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / Annual Postgraduate Course in Cardiometabolic Risk Factors Management (2023-2024)

Annual Postgraduate Course in Cardiometabolic Risk Factors Management (2023-2024)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 02/10/2023


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της Σύγχρονης Συνεχιζόμενης Διαδικτυακής Ιατρικής Εκπαίδευσης που παρέχει η Εταιρεία μας, θα διοργανώσουμεμε και φέτος το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης με θέμα «Βασικές και επικαιροποιημένες γνώσεις στις Καρδιο-Νεφρο-Μεταβολικές Παθήσεις» (“Annual Postgraduate Course in Cardiometabolic Risk Factors Management 2023-2024”). Έναρξη παρακολούθησης διαδικτυακού προγράμματος, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 (εξάμηνη διάρκεια).

Οι συμμετέχοντες  (ιατροί ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι) που θα το παρακολουθήσουν, θα κληθούν να απαντήσουν διαδικτυακά σε ένα multiple-choice ερωτηματολόγιο εφ’ όλης της ύλης εντός Απριλίου 2024 . Η ημερομηνία εξετάσεων θα ανακοινωθεί αρχές Φεβρουαρίου 2024.

Το πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί με 34 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.). Θα χορηγηθούν μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) .

Για την εγγραφή σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το online δελτίο συμμετοχής.  

Στους εκπαιδευόμενους που θα έχουν συμμετοχή σε όλες τις εκπαιδευτικές ενότητες και ποσοστό σωστών απαντήσεων >70% ανά ενότητα, θα τους χορηγηθεί το μοριοδοτημένο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Ο επιτυχών με την υψηλότερη βαθμολογία θα έχει δωρεάν εγγραφή και διαμονή στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. . 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασίζεται σε επτά (7) βιντεοσκοπημένες θεματικές ενότητες:

  1. Σακχαρώδης Διαβήτης 
  2. Διατροφή – Τρόπος ζωής 
  3. Αρτηριακή Υπέρταση 
  4. Καρδιαγγειακή απεικόνιση
  5. Δυσλιπιδαιμίες 
  6. Αθηροθρόμβωση και Αντιθρομβωτική Αγωγή
  7. Αναπνευστικό και καρδιομεταβολικά νοσήματα
Top