Αρχική Σελίδα / Προγράμματα / COLLABORATE HEALTH CLOUD (Σύγχρονο Λoγισμικό Διατήρησης Φακέλων Ασθενών)

COLLABORATE HEALTH CLOUD (Σύγχρονο Λoγισμικό Διατήρησης Φακέλων Ασθενών)

Αγαπητά Μέλη της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.,

Θα θέλαμε να σας  ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας δραστηριοποιείται ως επιστημονικός σύμβουλος στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξειδίκευση της καινοτόμου τεχνολογικής πλατφόρμας Collaborate Health Cloud με στόχο την συμβολή μας στην χρήση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για την διευκόλυνση των συναδέλφων σχετικά με την έγκαιρη πρόβλεψη και διαχείριση του καρδιαγγειακού κινδύνου που διατρέχουν οι ασθενείς.

Η ανάπτυξη και πιλοτική λειτουργία, για ένα έτος, της ψηφιακής πλατφόρμας υποστηρίζεται από την εταιρεία Amgen Hellas, και ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως διασφαλίσαμε συνεργασία ώστε η πλατφόρμα να διατεθεί στα μέλη μας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για τουλάχιστον ένα χρόνο ή και για πάντα, εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε σε focus group που παρέχει περιοδικά feedback πάνω στις νέες λειτουργικότητες της πλατφόρμας. Η χρήση της πλατφόρμας αφορά είτε ιατρεία είτε κλινικές.

To Collaborate Health Cloud αποτελεί το πλέον σύγχρονο λoγισμικό διατήρησης φακέλων ασθενών με  πολλαπλές χρόνιες παθήσεις και με εξειδίκευση στους ασθενείς με καρδιαγγειακές και παθήσεις του μεταβολισμού. Επίσης διαθέτει και επιπλέον δυνατότητες για όλες σχεδόν τις λειτουργίες του ιατρείου, όπως διαχείριση ραντεβού, αυτοματοποιημένη επικοινωνία με ασθενείς, ηλεκτρονική τιμολόγηση και διασύνδεση με MyData, διασύνδεση με ΗΔΙΚΑ για την προβολή παρελθοντικών συνταγογραφήσεων και εύκολη δημιουργία ασθενών με μόνο το ΑΜΚΑ. Τέλος, με την επιστημονική μας συμβολή ενσωματώθηκε στην πλατφόρμα το εργαλείο πρόβλεψης και διαχείρισης κινδύνου HeartScore®.

Καλούμε όσα μέλη επιθυμούν να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία, να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το λογισμικό για τα ιατρεία τους, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο www.collaborate247.com/gr έως και 31/12/2022, για άνοιγμα του λογαριασμού τους και εκπαίδευση από την εταιρεία στην χρήση του, αναφέροντας πως είσαστε μέλη της E.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.

Περισσότερα για τo HeartScore® και την ενσωμάτωσή του στο Collaborate Health Cloud μπορείτε να δείτε εδώ.

Σημαντική Ενημέρωση για τα Δεδομένα των ασθενών: Σημειώνεται ότι κατά τη χρήση της πλατφόρμας, όλα τα δεδομένα ανήκουν αυστηρά στον εκάστοτε ιατρό-χρήστη της πλατφόρμας, και η Collaborate ή η E.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. δεν θα  μπορεί να τα επεξεργαστεί χωρίς τη σχετική συγκατάθεση του ιατρού ακόμα και αν πρόκειται για ανωνυμοποιημένα δεδομένα.

Δωρεάν χρήση του ιατρικού λογισμικού Collaborate Health Cloud για τα μέλη μας με εξειδίκευση στη διαχείριση καρδιομεταβολικών νοσημάτων.  

Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος Δωρεάν Χρήσης  https://forms.collaborate247.com/empakan  και θα επικοινωνήσουν μαζί σας από την εταιρεία Collaborate για περαιτέρω ενημέρωση.

 

Με εκτίμηση,

Ι. Α. Κυριαζής
Πρόεδρος Δ.Σ.

Υποστήριξη – Επιστημονική Αιγίδα

Η ανάπτυξη και πιλοτική λειτουργία, για ένα έτος, της ψηφιακής πλατφόρμας Collaborate υποστηρίζεται από την Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου Για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν) και την εταιρεία Amgen Hellas.

Top