Αρχική Σελίδα / Η εταιρεία / Εγγραφή Νέων Μελών

Εγγραφή Νέων Μελών

Γιατί να γίνω μέλος της ΕΜΠΑΚΑΝ;

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (ΕΜΠαΚΑΝ), διοργανώνει υψηλού επιστημονικού επιπέδου εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, κλινικά φροντιστήρια), ενισχύοντας σημαντικά τον ρόλο της στα σύγχρονα ιατρικά δρώμενα.

Λειτουργεί με την ίδια αφοσίωση, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα στο να δημιουργεί και να αναπτύσσει πρωτοβουλίες στη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση στο χώρο των καρδιομεταβολικών νοσημάτων.

Παράλληλα, εκδίδει το επιστημονικό περιοδικό “Επιθεώρηση Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου”, το οποίο από το 2015 έχει ενταχθεί στο περιοδικό Εθνικής εμβέλειας και ταυτόχρονα αποδελτιώνεται στο Index Copernicus.

Διατηρεί το διαδικτυακό κανάλι http://www.empakan.tv στο οποίο αναρτώνται πλήθος επιστημονικών ομιλιών που έχουν λάβει χώρα στις επιστημονικές εκδηλώσεις και στα webinars.

Παράλληλα, τα μέλη μας, έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε διαδικτυακούς τόπους επιστημονικών ιατρικών περιοδικών Medknow, BioMed Central (BMS) και Directory of Open Access Journals (DOAJ) καθώς και σε μια σειρά βιντεοσκοπημένων εκπαιδευτικών μοριοδοτούμενων μαθημάτων, με θεματολογία σχετική με την παθοφυσιολογία, τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των καρδιομεταβολικών νοσημάτων και των αιτιών που τα προκαλούν.

Η συμμετοχή σας στην ΕΜΠαΚΑΝ της δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει. Ελάτε μαζί μας για μια δυνατή ΕΜΠαΚΑΝ!

Για την εγγραφή σας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Ενημερωθείτε εδώ για τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μας. 

Top