Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / 2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Lifestyle Medicine

2ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Lifestyle Medicine

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 08/11/2019 - 10/11/2019


Εκ μέρους του European Lifestyle Medicine Organization  (ELMO) και κατόπιν  του πρώτου και  πολύ επιτυχημένου ομώνυμου συνεδρίου του στη Γενεύη το 2018 (δείτε video και φωτογραφίες) με τη συμμετοχή 15 Ελλήνων συνέδρων (πολλοί με παρουσιάσεις εργασιών και posters) ανακοινώνεται η διοργάνωση  του 2ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Lifestyle Medicine, που θα  διεξαχθεί 8 – 10 Νοέμβριου 2019 στη Ρώμη, με Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής τον Έλληνα γιατρό κ. Ιωάννη Αρκαδιανό.

Το 2nd European Lifestyle Medicine Congress  είναι μια ευκαιρία σε όλους να παρουσιάσουν το επιστημονικό τους έργο με προφορικές ανακοινώσεις ή Posters (δείτε σχετικά)

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων εργασιών έως 21 Ιουνίου 2019. Επισημαίνεται ότι  στο περσινό συνέδριο το European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME) έδωσε 13 European CME credits.

Ο συνεδριακός χώρος “Roma Eventi – Fontana di Trevi”  είναι πολύ κεντρικά. Σχετικά με τη διαμονή των συνέδρων υπάρχουν επιλογές για όλα τα budget σε προτεινόμενα κοντινά ξενοδοχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας καλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου  με την επωνυμία  2nd European Lifestyle Medicine Congress   εδώ:  https://www.elmocongress.com/

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε και με  το  event στο Facebook   ενώ σας προτείνουμε να ακολουθείτε τα social media ELMO για να είστε πάντα ενημερωμένοι  Facebook – Twitter LinkedIn Instagram  για τα νέα του Οργανισμού.

Τέλος,  τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Ελληνικό Γραφείο ERASMUS Conferences & Events SA www.erasmus.gr

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  info@elmocongress.com

Βρείτε εδώ την αφίσα με τις τιμές του Συνεδρίου

Top