Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / 6o FORUM Διατροφής – Υγείας – Ομορφιάς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Ελλάδα

6o FORUM Διατροφής – Υγείας – Ομορφιάς Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην Ελλάδα

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 23/10/2021 - 24/10/2021


Τα τελευταία έξι χρόνια, ο Όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά) σε συνεργασία με όλες σχεδόν τις Ελληνικές Επιστημονικές Ιατρικές Εταιρείες αλλά και Οικονομικούς και Επιχειρηματικούς παράγοντες,  καθιέρωσαν στο ΖΑΠΠΕΙΟ, έναν Θεσμό, ο οποίος αγκαλιάζει σφαιρικά τα θέματα υγείαςδιατροφής και σύγχρονης επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης που άπτονται στις σημερινές ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας καθώς και την αντιμετώπισή τους από την επιστήμη και τις επιχειρήσεις.

Το 6ο Forum, εφέτος, πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Οκτωβρίου όπως πάντα στο ΖΑΠΠΕΙΟ, με στόχο την ανάδειξη όλων των ευκαιριών και προκλήσεων σε θέματα που σχετίζονται τόσο με την Δημόσια Υγεία, όσο και με την Οικονομική Ανάπτυξη και τις Επενδύσεις.

Το Forum ήταν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του Ιατρικού  Συλλόγου Αθηνών, του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Εκπαίδευση την Επιστήμη και τον Πολιτισμό και της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας.

Η Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. συμμετείχε στο forum με το ακόλουθο στρογγυλό τραπέζι :

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

15.30 – 17.00: ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Προεδρείο: Κωνσταντίνος Φιλίππου, Ειδικός Παθολόγος, Επιμελητής , Παθολογική Κλινική, Γ.Ν.Α. ΚΑΤ

  • Παχυσαρκία: Συνέπειες και αντιμετώπιση.  Κωνσταντίνος Σγούρος, Παθολόγος, Επιμελητής Α’, Τ.Ε.Π., Γ.Ν.Α. ΚΑΤ
  • Σακχαρώδης Διαβήτης: Τα πρώιμα συμπτώματα και οι απαραίτητοι έλεγχοι. Κωνσταντίνος Φιλίππου, Ειδικός Παθολόγος, Επιμελητής , Παθολογική Κλινική, Γ.Ν.Α. ΚΑΤ
  • Καρδιαγγειακά νοσήματα : απλοί κανόνες για την πρόληψη.  Ιωάννης Καχριμανίδης, Ειδικευόμενος Καρδιολογίας, Ιπποκράτειο Γ.Ν.Α

Στον χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ λειτούργησε Eκθεση Eπιχειρήσεων και Eπιστημονικών Φορέων με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το αντικείμενο του 6ου Forum.

Η Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. συμμετείχε ενεργά  με περίπτερο,  όπου ιατροί – μέλη της εταιρείας, οι κ.Κ.Φιλίππου και κ.Μ.Καλαφάτης πραγματοποίησαν έρευνα για το ΣΔ σε όσους επισκέπτες επιθυμούσαν να συμμετέχουν.  Επίσης από το περίπτερο μας, διανεμήθηκε το έντυπο ενημέρωσης κοινού της εταιρείας μας,  αναφορικά με την  πρόληψη των καρδιομεταβολικών  νοσημάτων.

 

Το τελικό πρόγραμμα του forum είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα  https://dyoforum.gr/wp-content/uploads/2021/10/dyoforumprogram18.pdf

 

Top