Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / 7η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. & 5η Ημερίδα Διατροφής ΕΔ-ΔΕ

7η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. & 5η Ημερίδα Διατροφής ΕΔ-ΔΕ

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 08/10/2022


Αγαπητές/τοί Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔ-ΔΕ) διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση  «7η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. & 5η Διημερίδα Διατροφής ΕΔ-ΔΕ» με θέμα «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ το Σάββατο και την Κυριακή 8-9 Οκτωβρίου 2022, στο αμφιθέατρο «Φαίδων Φέσσας» στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις για την Διατροφή, τον Διαβήτη, την Παχυσαρκία, το Μικροβίωμα και τα Μεταβολικά Νοσήματα, τη Γενετική, την Άσκηση, τη Ψυχολογία της Διατροφής.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Περιφερειακού τμήματος και της Οργανωτικής Επιτροπής της επιστημονικής εκδήλωσης, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας είτε με τη φυσική σας παρουσία είτε με τη διαδικτυακή σας συμμετοχή . Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Για την εγγραφή σας (δωρεάν) πατήστε εδώ: https://e-talk.gr/registration-empakan-edde/

Δείτε εδώ το Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Περ. Τμήματος
Μανωλαράκης Μανώλης
Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος
MMedSci.PhD

 

Top