Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / 7η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

7η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 01/09/2023 - 03/09/2023


7η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση «Μετεκπαίδευση από τη βασική έρευνα και την επικαιροποιημένη γνώση, στην καθημερινή κλινική πράξη αντιμετώπισης της παχυσαρκίας»

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Xenia Poros Image Hotel, 1-3 Σεπτεμβρίου 2023

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας διοργανώνει την 7η Μετεκπαιδευτική Επιστημονική Συνάντηση, την Παρασκευή 1 έως την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, στον Πόρο, με θέμα: «Μετεκπαίδευση από τη βασική έρευνα και την επικαιροποιημένη γνώση, στην καθημερινή κλινική πράξη αντιμετώπισης της παχυσαρκίας».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Xenia Poros Image, που βρίσκεται στο γραφικό Πόρο, και μοιάζει με πλοίο με θέα στη θάλασσα και στην πόλη του Πόρου, και διαθέτει φυσικά όλες τις σύγχρονες ανέσεις. https://porosimage.hotelbrain.com/el/. Ο Πόρος απέχει μόνο δύο ώρες από την Αθήνα με αυτοκίνητο ή μια ώρα από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο.

Το κλινικό φροντιστήριο δίνει έμφαση στην τεκμηριωμένη γνώση και επικεντρώνεται στην ορθή κλινική πράξη, διατρέχοντας εκπαιδευτικά όλο το φάσμα της νόσου. Εξαιρετικοί ομιλητές, υψηλού επιστημονικού επιπέδου, μέσω μιας πολύ ενδιαφέρουσας θεματολογίας,

  • Βασικές γνώσεις παχυσαρκίας σε κλινικό επίπεδο,
  • Συχνά και ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα σχετιζόμενα με την παχυσαρκία,
  • Σημαντικές επιπλοκές της παχυσαρκίας,
  • Θεραπευτικές προσεγγίσεις στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας,
  • Σωστές επιλογές στην αντιμετώπιση ασθενών με παχυσαρκία και συνοδές παθήσεις: Ανάλυση & συζήτηση Περιστατικών,

θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και την πολύτιμη εμπειρία τους, για καθημερινά ιατρικά προβλήματα που σχετίζονται ή προέρχονται από το αυξημένο σωματικό βάρος.

Στη διάρκεια της 7ης Μετεκπαιδευτικής Επιστημονικής Συνάντησης, θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε ερωτήσεις και να λάβετε απαντήσεις για όλα τα θέματα και τις πτυχές της παχυσαρκίας.

Το κοινωνικό πρόγραμμα της Μετεκπαιδευτικής Συνάντησης, είναι πλούσιο και καλύπτει τη διαμονή, ημιδιατροφή και τη μετακίνηση με καραβάκι για τα δείπνα.

Ευκαιρία λοιπόν σε μια επιστημονική εκπαιδευτική απόδραση στην οποία μπορείτε να λάβετε όλες τις σύγχρονες και επικαιροποιημένες γνώσεις για την παχυσαρκία, με τη μορφή κλινικού φροντιστηρίου.

Σας περιμένουμε λοιπόν στον Πόρο, για ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης και χαλάρωσης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική Γραμματεία της Εκδήλωσης: CONVIN, Κυρία Γεωργία Κατερινιού, τηλ: 6956665668, Email: poros2023eiep@convin.gr  ή στο τηλέφωνο της ΕΙΕΠ: 210 6985988

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

 

Ε. Καπάνταης                 Λ. Λαναράς

   Πρόεδρος                 Γεν. Γραμματέας     

Top