Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / 8η Ημερίδα Διατροφής «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου».

8η Ημερίδα Διατροφής «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου».

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 30/09/2023


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) και το Τμήμα Διατροφής του ΓΝΑ Λαϊκό διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση  «8η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.» με θέμα «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, στο αμφιθέατρο «Φαίδων Φέσσας» στο Λαϊκό Νοσοκομείο με θεματολογία που σχετίζεται με τη διατροφή στα μεταβολικά νοσήματα (παχυσαρκία, διαβήτης, υπερλιπιδαιμία), αλλά και την άσκηση, την ψυχολογία και τη βιωσιμότητα.

Η Ημερίδα τελεί υπο την αιγίδα τω σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔ-ΔΕ)  και του Εθνικού Κέντρου “Exercise is Medicine – Greece”

Σας προσκαλούμε και φέτος να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα επιστημονική συνάντηση με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα διατροφής και καρδιαγγειακού κινδύνου, που απευθύνεται σε επαγγελματίες από το χώρο της υγείας και της διατροφής, με ένα πολύ ζωντανό και διαδραστικό τρόπο που κάθε χρόνο συμβάλει στη μεγάλη της επιτυχία και αποδοχή από τους συμμετέχοντες.

Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, με τη φυσική και ενεργή συμμετοχή των συνέδρων Επαγγελματιών Υγείας.

Η εγγραφή στην Ημερίδα είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα πατήστε εδώ.

Η online φόρμα εγγραφής θα είναι προσβάσιμη έως την Τετάρτη 27/9. Επί τόπου εγγραφές θα γίνονται βάσει διαθεσιμότητας.

Δείτε εδώ το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Ημερίδας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ. Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος, MMedSci.PhD

Top