Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / 9η ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

9η ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 05/10/2024


9η Ημερίδα Διατροφής
Διατροφικές παρεμβάσεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων κινδύνου.
Λαϊκό Νοσοκομείο, Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024

Συμπληρώστε online τη φόρμα συμμετοχής σας!


Αγαπητές/οί Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) και το Τμήμα Διατροφής του Γ.Ν.Α. Λαϊκό διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση «9η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.» με θέμα «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, στο αμφιθέατρο «Φαίδων Φέσσας» στο Λαϊκό Νοσοκομείο με θεματολογία που σχετίζεται με τη διατροφή στα μεταβολικά νοσήματα (παχυσαρκία, διαβήτης, υπερλιπιδαιμία), την άσκηση, την ψυχολογία, την τεχνολογία τροφίμων και τη βιωσιμότητα.

Σας προσκαλούμε και φέτος να παρακολουθήσετε μια ενδιαφέρουσα επιστημονική συνάντηση με ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα διατροφής και καρδιαγγειακού κινδύνου, που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες του χώρου της υγείας και της διατροφής, με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και την καλύτερη προσέγγιση των ασθενών.

Η επιστημονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη φυσική παρουσία και ενεργή συμμετοχή των συνέδρων Επαγγελματιών Υγείας.

Η εγγραφή στην Ημερίδα είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Συμπληρώστε online τη φόρμα συμμετοχής σας!

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Δρ. Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος
MMedSci.PhD

Top