Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / Annual Postgraduate Course in Cardiometabolic Risk Factors Management

Annual Postgraduate Course in Cardiometabolic Risk Factors Management

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 01/01/2020 - 31/12/2020


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της Σύγχρονης Συνεχιζόμενης Διαδικτυακής Ιατρικής Εκπαίδευσης που παρέχει η Εταιρεία μας, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης στη Διαχείριση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου (Annual Postgraduate Course in Cardiometabolic Risk Factors Management)

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της CEDA/FID (Central European Diabetes Association, Federation of International Danube Symposia on Diabetes mellitus).

Οι ενδιαφερόμενοι (ιατροί ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι) που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα λάβουν έναν κωδικό πρόσβασης για την παρακολούθηση του προγράμματος και στο τέλος (Ιανουάριος 2021) θα κληθούν να απαντήσουν σε ένα multiple-choice ερωτηματολόγιο εφ’ όλης της ύλης, το οποίο θα αποσταλεί στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.

Στους εκπαιδευόμενους που θα έχουν συμμετοχή σε όλες τις εκπαιδευτικές ενότητες και ποσοστό σωστών απαντήσεων >70% ανά ενότητα, θα χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση με τίτλο “Certificate in Cardiometabolic Risk Factors Management – 2020”.

Το πρόγραμμα έχει μοριοδοτηθεί με 21 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) .

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, βασίζεται σε επτά (7) βιντεοσκοπημένες θεματικές ενότητες:

  1. Διατροφή – Τρόπος ζωής 
  2. Παχυσαρκία – Προδιαβήτης – Σακχαρώδης Διαβήτης 
  3. Αρτηριακή Υπέρταση 
  4. Δυσλιπιδαιμία 
  5. Αθηροσκλήρωση – Αθηροθρόμβωση – Αντιαιμοπεταλιακά – Αντιπηκτικά 
  6. Αναπνευστικό και καρδιομεταβολικά νοσήματα 
  7. Καρδιαγγειακή απεικόνιση

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την 1/1/2020 και θα ολοκληρωθεί έως τις 31/12/2020.

Η παρακολούθηση  είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα ταμειακώς τακτοποιημένα Tακτικά μέλη της Εταιρείας, ενώ για τα μη μέλη, το κόστος εγγραφής και παρακολούθησης είναι 100,00€ για όλο τον κύκλο του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται απαραιτήτως η συμπλήρωση του δελτίου συμμετοχής (ηλεκτρονική υποβολή) έως τις 4/12/2019

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. (www.empakan.gr , τηλ. 210 4953646)

Με εκτίμηση,

Ι. Α. Κυριαζής
Πρόεδρος

Ι. Ιωαννίδης
Γεν. Γραμματέας

Top