Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 2023: Από τη βασική επιστήμη έως και την καθημερινή κλινική πρακτική

ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 2023: Από τη βασική επιστήμη έως και την καθημερινή κλινική πρακτική

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 03/02/2023 - 04/02/2023


Με γνώμονα τις εξελίξεις αναφορικά με την θεσμοθέτηση από την πολιτεία του Προσωπικού (Οικογενειακού) Ιατρού και την Συνεχιζόμενη Ιατρική Εκπαίδευση όλων των συναδέλφων που ήδη εμπλέκονται ή που πρόκειται να εμπλακούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας των πολιτών στη χώρα μας, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ σε μια ιδιαίτερη επιστημονική σύμπραξη με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΑΓΓΕΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει τις ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 2023: «ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ» στην Αθήνα, 3 – 4 Φεβρουαρίου 2023 στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC.

Το συνέδριο έχει μοριοδοτηθεί με 16 Μόρια (CME-CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Εκ μέρους της Ο.Ε. του συνεδρίου θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι Ειδικευόμενοι Ιατροί που είναι εγγεγραμμένοι στον Ι.Σ. Αθηνών και Ι.Σ. Πειραιά μπορούν να συμμετέχουν Δωρεάν, παραθέτοντας στην εγγραφή τους τον αριθμό μητρώου Ιατρικού Συλλόγου .

Για να προχωρήσετε σε εγγραφή παρακαλείσθε όπως αποστείλετε σχετικό mail στον κ. Δ. Παπαπαναγιώτου (Congress World/Υπεύθυνος διοργάνωσης), @. dp@congressworld.gr , Τ.210 7210001

Δείτε εδώ το επιστημονικό πρόγραμμα της εκδήλωσης

Για την online εγγραφή σας πατήστε εδώ.

Top