Αρχική Σελίδα / Εκδήλωσης / ΔΥΟ FORUM (Ζάππειο Μέγαρο, 17 & 18/3/2018)

ΔΥΟ FORUM (Ζάππειο Μέγαρο, 17 & 18/3/2018)

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία
Ημερομηνία - 17/03/2018 - 18/03/2018


Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται στις 17 & 18 Μαρτίου 2018, στο Ζάππειο Μέγαρο το ΔΥΟ FORUM, το μεγαλύτερο Διαδραστικό, Επιστημονικό και Εκθεσιακό Forum της χρονιάς για την Υγεία, τη Διατροφή και την Ομορφιά. Συμμετέχουν Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 50 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες ενημερώνουν για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση.

Στη φετινή εκδήλωση, στο χώρο του Ζαππείου θα διενεργούνται προληπτικές εξετάσεις και δωρεάν συμβουλευτική για μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

Δείτε εδώ την αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. 

Παράλληλα σε ειδική αίθουσα θα διεξαχθούν οι ημερίδες για τον Τουρισμό Υγείας και την Ιαματική Ιατρική σε μία προσπάθεια η χώρα μας να ξαναποκτήσει την αίγλη που της χάρισε παγκόσμια η Ιπποκράτεια φιλοσοφία και τα Ασκληπιεία της Αρχαιότητας.

Η συμμετοχή του Χαμόγελου του Παιδιού με το κινητό πολυιατρείο «Ιπποκράτης» σηματοδοτεί την πανάρχαια Ελληνική ευαισθησία για προσφορά στον άνθρωπο και τη σημασία του εθελοντισμού. Σε αυτές τις 2 ημέρες θα γίνουν μέσα στη μονάδα προληπτικές εξετάσεις σε πάνω από 300 παιδιά που θα το θελήσουν.

Το Forum της Υγείας, της Διατροφής και της Ομορφιάς που από το 2018 θα καθιερωθεί και στη Θεσσαλονίκη σας καλωσορίζει στη μεγάλη αυτή γιορτή της υγείας και σας καλεί να κάνετε πράξη τα όσα θα ακούσετε, θα μάθετε και θα βιώσετε αυτό το μοναδικό διήμερο στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ https://dyoforum.gr/

Top