Αρχική Σελίδα / Νέα - Ανακοινώσεις / Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου “ΓΑΛΗΝΟΣ” (8 – 15 Σεπτεμβρίου 2018, Δυτ. Φραγκίστα Ευρυτανίας)

Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου “ΓΑΛΗΝΟΣ” (8 – 15 Σεπτεμβρίου 2018, Δυτ. Φραγκίστα Ευρυτανίας)

Το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου για τα αίτια που προκαλούν καρδιαγγειακές παθήσεις  «Γαληνός»  από την Ιατρική Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (ΕΜΠαΚΑΝ) ταξιδεύει στην ορεινή Φραγκίστα του νομού Ευρυτανίας από τις 8 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας, με την ευγενική υποστήριξη της Boehringer Ingelheim.

Οδηγίες:

  1. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, επαρχιακή οδός Δυτικής Φραγκίστας, Ραπτοπούλου 212. Ώρα προσέλευσης εξεταζομένων: 8:00πμ – 9:30πμ
  2. Πολύ σημαντικό είναι να προσέλθετε μόνο την συγκεκριμένη ημέρα που θα έχετε κλείσει το ραντεβού σας .
  3. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων θα τηρηθεί σχετική σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ώρα άφιξης στο Κ.Υ. , καθώς και για  τα άτομα με ειδικές ανάγκες .
  4. Να προσέλθετε στις εξετάσεις νηστικοί. Να έχετε μαζί σας ένα μικρό κολατσιό σε περίπτωση κάποιας αργοπορίας στις εξετάσεις σας .
  5. Σε περίπτωση που ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική  αγωγή να προσέλθετε στις εξετάσεις  έχοντας λάβει κανονικά  τα φάρμακα σας  και να έχετε μαζί σας τις συσκευασίες τους .
  6. Να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του ασφαλιστικού σας φορέα και τον αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) .
  7. Η συμμετοχή στις εξετάσεις των ατόμων ηλικίας 12-18 ετών θα πραγματοποιείται μόνο με την παρουσία γονέα/κηδεμόνα ή με την έγγραφη συναίνεσή του με την συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης την οποία θα πρέπει να έχετε μαζί σας την ημέρα της εξέτασης .

Ραντεβού

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν έγκαιρα ραντεβού καλώντας στο τηλέφωνο: 210 6793924 τις ώρες από 9:00 έως 17:00.

 

Σχετικά με την ΕΜΠαΚΑΝ

Η Ιατρική Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα [ΕΜΠαΚΑΝ ] ιδρύθηκε το 2008. Πρόκειται για μια Επιστημονική, μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που σκοπό έχει την ενημέρωση και εκπαίδευση των λειτουργών υγείας αλλά και του γενικού πληθυσμού σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης των καρδιαγγειακών νοσημάτων και των αιτιών που τα προκαλούν (παχυσαρκία, σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, κάπνισμα, δυσλιπιδαιμία). Στο πλαίσιο αυτό τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει με επιτυχία υψηλού επιπέδου επιστημονικές εκδηλώσεις, Πανελλήνιας και Τοπικής εμβέλειας ,τόσο για ιατρούς  όσο και για το κοινό.

Ταυτόχρονα εκπονεί ανά την Ελλάδα προγράμματα καταγραφής και εκτίμησης των παραγόντων  καρδιαγγειακού κινδύνου και των νοσημάτων που προκαλούν  .

 

Σχετικά με την Boehringer Ingelheim

H Boehringer Ingelheim δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1966. Έχει ήδη συμπληρώνει 40 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας  της  βιομηχανικής μονάδας παραγωγής στο Κορωπί της Αττικής, η οποία έθεσε  νέα δεδομένα στο βιομηχανικό τομέα της χώρας. Σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί δική της βιομηχανική μονάδα παραγωγής καινοτόμων φαρμάκων στην Ελλάδα τροφοδοτώντας  όχι μόνο  την ελληνική αγορά αλλά και τις αγορές πλέον των 65 χωρών Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας είναι ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύει περίπου το 1% των συνολικών εξαγωγών της Ελλάδας.

Η  εταιρεία επενδύει στην Ελλάδα και μέσω της διεξαγωγής κλινικών μελετών για τα καινοτόμα της φάρμακα.

Top