Αρχική Σελίδα / Νέα - Ανακοινώσεις / ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 15η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 15η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητά Μέλη,

Σύμφωνα με το Καταστατικό και με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συγκαλείται η Δέκατη Πέμπτη (15η) Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 08:00 π.μ., στα γραφεία της εταιρείας μας που εδρεύουν στον Πειραιά στην οδό Ι.Δραγάτση 8 (4ος όροφος, γραφείο 1).

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 13.30 μ.μ. (αποκλειστικά με φυσική παρουσία) στο Ξενοδοχείο Kalavryta Canyon στα Καλάβρυτα (στο πλαίσιο διεξαγωγής του 17ου Κλινικού φροντιστηρίου).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

  • Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου επί των πεπραγμένων του έτους 2022.
  • Υποβολή Ισολογισμού-Απολογισμού του έτους 2022.
  • Έγκριση πεπραγμένων και διαχείρισης από το Δ.Σ. για το έτος 2022 και απαλλαγή από κάθε ευθύνη.
  • Άλλα θέματα: θα τεθούν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και από τα παριστάμενα μέλη της Γ.Σ. όπως προβλέπεται από το καταστατικό
  • Αρχαιρεσίες
  • Εκλογή ψηφολεκτών (Εφορευτικής Επιτροπής)
  • Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου, Πειθαρχικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Σας υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το Καταστατικό:

  1. κάθε παριστάμενο μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει ένα μόνο απόντα, με γραπτή εξουσιοδότηση (επικυρωμένη από Κ.Ε.Π. , τον Ιατρικό Σύλλογο στον οποίο ανήκει ο εξουσιοδοτών ή όποια άλλη δημόσια αρχή) στην οποία θα πρέπει να υπάρχει ειδική εντολή για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση.
  2. η συμμετοχή των Τακτικών και Πάρεδρων Μελών στη Γενική Συνέλευση προϋποθέτει την εκπλήρωση των προς την Εταιρεία οικονομικών τους υποχρεώσεων (εξόφληση όλων των οικονομικών υποχρεώσεων μέχρι και το τρέχον έτος – 2023)

Για την τακτοποίηση της συνδρομής σας μέσω Τράπεζας, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε πρώτα με την Γραμματεία της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. για την ενημέρωση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων προκειμένου να προχωρήσετε σε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η εταιρεία μας στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Η πληρωμή μέσω τράπεζας θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι και την Τετάρτη 29/3/2022, δύο ημέρες πριν την έναρξη της Γ.Σ. Παράκληση να αποστείλετε με mail το αντίγραφο της κατάθεσης.

Σημειώνεται ότι, η τακτοποίηση των οικονομικών υποχρεώσεων των μελών θα είναι δυνατή επί τόπου το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στη γραμματεία της Εταιρείας στο χώρο όπου θα γίνει η Γενική Συνέλευση. Σε αυτή την περίπτωση η καταβολή της συνδρομής σας θα είναι εφικτή μόνο με μετρητά.

 

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος
Ι. Κυριαζής

Η Γεν. Γραμματέας
Ε. Χατζηαγγελάκη

 

Δείτε την πρωτότυπη Πρόσκληση εδώ:

Top