Αρχική Σελίδα / Webinars / Webinars Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν 2020 (Τετάρτη 17.06.2020 – 18.30 μ.μ.)

Webinars Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν 2020 (Τετάρτη 17.06.2020 – 18.30 μ.μ.)

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το πρώτο από μια σειρά διαδικτυακών εκπαιδευτικών μαθημάτων (Webinars 2020) με Θέμα:

«Η εποχή της Καρδιονεφρομεταβολικής προσέγγισης στο ΣΔτ2: Θεραπευτική προσέγγιση των ασθενών, αλλά & αντιμετώπιση του στρες στο ιατρείο».

  •  Επαναπροσδιορίζοντας τις πάγιες θεραπευτικές ανάγκες στο ΣΔτ2 ( Ε. Χατζηαγγελάκη )
  • Οι σύγχρονες κατευθυντήριες οδηγίες στο ΣΔτ2 ( Ι. Ντούπης )
  • Η χρήση των SGLT2 αναστολέων στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ( Ι. Ιωαννίδης )
  • Διαχείριση του στρες στο ιατρείο σε καιρό Πανδημίας ( Χ. Καραπάνου )
  • Ερωτήσεις –Απαντήσεις 15’ ( Ι. Κυριαζής )

Συντονιστής:

Ιωάννης Κυριαζής (Δρ. Παθολόγος – Διαβητολόγος , Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής  & Υπεύθυνος Διαβητολογικού Ιατρείου , Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ»)

Ομιλητές:

  • Ιωάννης Ιωαννίδης (Δρ. Παθολόγος – Διαβητολόγος , Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου, Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας –Πατησίων)
  • Χριστίνα Καραπάνου (Ψυχολόγος Υγείας, Γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεύτρια)
  • Ιωάννης Ντούπης (Δρ. Παθολόγος -Διαβητολόγος,  Διευθυντής Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας και Υπεύθυνος Διαβητολογικού Ιατρείου)
  • Ερυφίλη Χατζηαγγελάκη (Καθηγήτρια Παθολογίας -Σακχαρώδη Διαβήτη, Β’ Προπ. Παθολογική Κλινική, Μονάδα Έρευνας & Διαβητολογικό Κέντρο Πανεπιστημίου Αθηνών, Π.Γ.Ν.Α. «ΑΤΤΙΚΟΝ»)

Μπορείτε να εγγραφείτε στο webinar κάνοντας κλικ εδώ.

συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει την ηλεκτρονική διεύθυνση μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το σεμινάριο και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα μετάδοσης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν διαδικτυακά «Βεβαίωση Παρακολούθησης» μετά την ολοκλήρωση του διαδικτυακού σεμιναρίου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία τυχόν χρειαστείτε μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. www.empakan.gr

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη ενεργό συμμετοχή σας.

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.
Ι. Κυριαζής

 


Με την ευγενική υποστήριξη της

Top