Αρχική Σελίδα / Διακρίσεις μελών / Απονομή Βραβείου στην ΕΜΠαΚΑΝ στο πλαίσιο των Patient Partnerships Awards

Απονομή Βραβείου στην ΕΜΠαΚΑΝ στο πλαίσιο των Patient Partnerships Awards

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Ιουλίου, υπό τη μορφή φωτογράφησης, με τη συμμετοχή των νικητών και της Κριτικής Επιτροπής. Συνολικά απονεμήθηκαν 11 χρυσά, οκτώ αργυρά και πέντε χάλκινα βραβεία, για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών και ωφελούν συνολικά το σύστημα Υγείας, στις παρακάτω κύριες διαγωνιστικές κατηγορίες:

  • Prevention and Disease Awareness Campaigns
  • Improving Health
  • Changing Culture in Healthcare
  • Covid 19 Pandemic Related Initiatives

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την MSCOMM (Integrated Communications Agency), έλαβε χάλκινο βραβείο στην ενότητα “Prevention and Disease Awareness Campaigns” για το ραδιοτηλεοπτικό της spot για το 2021, με τίτλο ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ.

Ένα βίντεο ευαισθητοποίησης της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν για τα χρόνια νοσήματα, σε μια προσπάθεια της να επαναφέρει στον δημόσιο διάλογο την ανάγκη της τακτικής παρακολούθησης των χρόνιων νοσημάτων, εν μέσω της πανδημίας SARSCoV-2 .

Το ραδιοτηλεοπτικό spot μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ:

Το βραβείο παρέλαβαν:

  • Εκ μέρους της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν ο Πρόεδρος του Δ.Σ Δρ. Ι. Κυριαζής
  • Εκ μέρους της MSCOMM ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μ. Στάγκος

Περισσότερες Πληροφορίες: Special Report Patient Partnerships Award 2021

Διαβάστε εδώ τη σχετική δημοσίευση της Daily Health για τη βράβευση του ραδιοτηλεοπτικού σποτ της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. στα Patient Partnerships Awards: Βραβείο για το σποτάκι «Μην Αμελείς» της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. στα Patient Partnerships Awards

 

Φωτογραφικό υλικό:

Top