Αρχική Σελίδα / Διακρίσεις μελών / Μια ακόμη βράβευση της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν στα Healthcare Business Awards 2022

Μια ακόμη βράβευση της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν στα Healthcare Business Awards 2022

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.), έλαβε το GOLD AWARD (Χρυσό Βραβείο) στην κατηγορία “ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ” για το πρόγραμμα «Ανάπτυξη και βελτιστοποίηση τεχνολογικών εργαλείων για την έγκαιρη πρόβλεψη και καλύτερη διαχείριση κινδύνου από καρδιαγγειακά νοσήματα».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συνεργασίας της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν, με την Εταιρεία Πληροφορικής Collaborate Health Care και την ευγενική υποστήριξη της Φαρμακευτικής Εταιρείας Amgen Hellas, που στοχεύει στην υλοποίηση, περαιτέρω ανάπτυξη και εξειδίκευση της καινοτόμου τεχνολογικής πλατφόρμας Collaborate Health Cloud με στόχο την χρήση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για την διευκόλυνση της ιατρικής κοινότητας σχετικά με την έγκαιρη πρόβλεψη και διαχείριση του καρδιαγγειακού κινδύνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.empakan.gr/collaborate-health-cloud/

Το βραβείο παρέλαβε από το μέλος της κριτικής επιτροπής Καθηγητή, Διευθυντή του Εργαστηρίου «Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας», Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης κ. Αθ. Βοζίκη, ο ιατρός  Δρ. Α. Κουτσοβασίλης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.

Εκ μέρους της Collaborate Health Care (SILVER AWARD για το λογισμικό κλινικής εφαρμογής – Collaborate Health Cloud) για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και διαχείριση χρόνιων παθήσεων και την διευκόλυνση της επιστημονικής έρευνας παρευρέθη ο ιδρυτής της κ. Κ. Σαριδάκης και εκ μέρους της AMGEN o Sales Manager κ. Π. Κοσμαράς και η Product Manager κ. Β. Πρωτόπαπα.

Δείτε αναλυτικά τους νικητές σε κάθε κατηγορία στο https://www.healthcareawards.gr/

 

Φωτογραφικό υλικό:

Top