Αρχική Σελίδα / Νέα - Ανακοινώσεις / Νέο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα εξέτασης νεφρικής λειτουργίας

Νέο ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα εξέτασης νεφρικής λειτουργίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι 3 επιστημονικές εταιρίες ΕΕΕΠ, ΕΜΠΑΚΑΝ & ΕΝΕ σε μία κοινή προσπάθεια, με γνώμονα τη συνεχή, ορθή και αποτελεσματική ενημέρωση των μελών τους, σχεδίασαν για όλους εσάς υλικό σχετικό με τη Χρόνια Νεφρική Νόσο (ΧΝΝ) το οποίο αποτελείται από: τεστ ανίχνευσης αλβουμίνης, έντυπο ενημερωτικό υλικό και τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην ιστοσελίδα όπου θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια αυτή.

Η ΧΝΝ όπως ήδη γνωρίζετε είναι μια απειλητική για τη ζωή νόσος. Ωστόσο μια έγκαιρη διάγνωση μπορεί να αποδειχθεί ιδιαιτέρως βοηθητική για την πορεία της.

Το τεστ ανίχνευσης αλβουμίνης στα ούρα είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος ελέγχου της νεφρικής βλάβης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς με Υπέρταση, Διαβήτη ή Οικογενειακό Ιστορικό ΧΝΝ.

Έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε εντελώς δωρεάν το ολοκληρωμένο τεστ ανίχνευσης αλβουμίνης στο ιατρείο ή την κλινική σας. Για να μπορέσουμε να σας το αποστείλουμε στη διεύθυνση που επιθυμείτε παρακαλούμε όπως επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας :

  1. Μπορείτε να καλέσετε στην ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας: 216 600 9725 καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 20.00 για τον συντονισμό της αποστολής του Kit
  2. Μπορείτε να μας απαντήσετε στο email: info@ckdrisk.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όνομα, διεύθυνση & τηλέφωνο επικοινωνίας για την αποστολή του kit
  3. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο ckdrisk.gr

Είναι γνωστό σε όλους μας πως «η πρόληψη και η έγκαιρη παρέμβαση μπορεί να κάνει τη διαφορά», για αυτό το λόγο σας ζητούμε να γίνετε κι εσείς μέλος της ενημερωτικής αλυσίδας. Μιας αλυσίδας που σαν στόχο έχει την πρόληψη.

Αναμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας.

 


Επισκεφθείτε το επίσημο site της δράσης

 

Top